Ak Parti Kendi Belediye Başkanına söz geçiremiyor mu

Ak Parti Kendi Belediye Başkanına söz geçiremiyor mu.

Ak Parti Kendi Belediye Başkanına söz geçiremiyor mu
Yazar : Tarih : Okunma : 10.136 views Yorum Yap

Aksaray Belediyesi bilindiği üzere Ak Partili. Son 1 haftadır Aksaray şehir merkezine aralıklarla kar yağdı. Dün Aksaray polis merkezi amirliğine bir uğradım Polis merkezinin önü kar yığınları ile dolu Araçlar park etmekte zorlanıyor kaldırımlar sırf buz insanlar yürüyemiyor. Biz hep Ak saray belediyesi 1 gecede asfalt döktü yolu bir gecede açtı haberleri yaptığımızdan aradım belediyeyi . 444 5 568 nolu telefonu arayıp durumu izah ettim Hemen gönderip temizleteceğiz dediler . Aradan 1 saat geçti bir daha aradım tekrar aynı konuşma ve tekrarında aynı cevap . Gece 03,15 e kadar inat ile bekledim ama ne gelen var ne giden.

HANİ 1 GECEDE YOL YAPIYORDUNUZ

Bir gecede asfalt yol yaptık diye haber yaptığımız Ak Partili Belediye Kar yağdığında her tedbiri aldık demiştiniz . Halka Medya aracılığıyla yalan mı söylediniz . Kar mücadelesi ile mücadelede sınıfta kalan Ak Partili Aksaray belediyesi Bir karakolun önündeki kar yığınını kaldırmaktan aciz sonra belediyecilikte çığır açtık yine 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti olarak Belediye başkanlına talibiz diye Aksaray seçmeninden oy istiyorsunuz. Zaten hizmetler konusuna son günlerde halk şikayetçi mevcut Ak partili belediye yöneticileri Ak Partinin seçim çalışmalarını baltalayıp diğer partilere el altından destek mi vermekte. Yollar berbat okul tatilinde öğrenciler yollarda düşe kalka gitmekte. Sosyal belediyecilik bu olmasa gerek. Dahası 4,5 yıllık çalışma son 25 günde uçtu gitti. Vatandaş hizmetlerin bıçak gibi kesilmesinden şikayetçi. Ak parti teşkilatı oy istediğinde hangi çalışmayı referans gösterecek. Vatandaş seçim de bizi hatırlayan siyasetçi istemiyoruz demekte.

Ak Parti genel merkezi Aksaray dan kötü kokular geliyor tedbirini alın

Buradan Ak Parti Genel merkezine bir çift sözüm olacak. Ak Parti il yönetimi Kendi partisinin Belediye yönetimine söz geçiremiyor imajı Aksaray da hakim bu imajı değiştirmek için gerekli çalışmayı bir an önce yapıp tedbirinizi alın yoksa Milletvekilliğinde uğranan hüsran Aksaray Belediye başkanlığı seçiminde de uğranır bu Aksaray lı seçmen faturayı kesmeye başladı mı ödemesi oldukça zor olur. Ak Parti Aksaray da seçimi alması belediyenin bu çalışması ile mucizelere gebe. Ak Partili Belediye bir karakol önünü temizlemekten aciz ise burada ters giden bir şey var demektir. Tedbir alınmalı gerekirse partiden teftiş için birileri gelip bu konuya el atılmalı . Ya il teşkilatı revize edilmeli yada belediye yönetimine gerekli uyarılar yapılmalı.

Benden söylemesi. Anlayana sivri sinek saz anlamayana çuvaldız bile az.

İzzet Tınmaz :Gazeteci / Yazar