Künye

İMTİYAZ SAHİBİ
Adı Soyadı
İzzet TINMAZ – Dürdane TINMAZ

GENEL YAYIN YÖNETMENİ
İzzet TINMAZ

EDİTÖR
İzzet TINMAZ

YAZI İŞLERİ SORUMLU MÜDÜRÜ

Özlem ÖZNUR

HUKUK DANIŞMANI

Av. Önder Alkurt

REKLAM REZERVASYON

İzzet TINMAZ

WhatsApp : +90 535 640 34 34

TELEFON

+90 535 640 34 34

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME 

https://turkiyeanahaber.com haber sitesi sadece internet üzerinden yayın yapmaktadır. Tüm hakları saklıdır. Haberler, kaynak gösterilerek kullanılabilir.

https://turkiyeanahaber.com Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir.

Köşe Yazarları Yazdıkları Yazılardan Kendileri Sorumludurlar. Web sitemiz dışında farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden https://turkiyeanahaber.com sorumlu tutulamaz.

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan şekliyle “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz ‘uyar ve kaldır’ prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri; turkiyeanahaber@gmail.com E-Posta Adresimizden bize ulaşabilirler. turkiyeanahaber@gmail.com adresine ulaştırılan talep ve şikâyetler incelenecek ve şikâyet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan kullanıcıların tespiti için gerekli teknik veriler de ayrıca sağlanacaktır.

Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır.

https://turkiyeanahaber.com harici linklerin sorumluluğunu almaz.

https://turkiyeanahaber.com  ” uyar ve kaldır ” prensibini benimsemiştir.

https://turkiyeanahaber.com : ARACI HABER HİZMET SAĞLAYICISIDIR.

Sitede yayımlanan Köşe Yazıları ve Yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir.www.turkiyeanahaber.com yazıların sorumluluğunu almaz.